top of page
ODD_6620.jpg

HARTSLAGMETING

Wil je weten hoe fit jouw paard nu echt is? Wil jij graag blessure vrij trainen? Weten hoe zwaar die specifieke oefening nou echt voor je paard is en de echte belasting?

Krijg nieuwe inzichten door een hartslagmeting te doen. Hartslagmetingen maken jou training meetbaar en geven jou inzicht in de fitheid van jouw paard. Door een hartslagmeting te doen kan je gerichter trainen. 

WERKWIJZE

Met behulp van een hartslagmeter die speciaal gemaakt is voor paarden gaan we aan de slag. Een hartslagmeting brengt de algehele conditie in kaart en geeft jou daardoor meer inzicht in je training. Train je effectief of juist te hard? Tijdens een hartslagmeting krijg je meetbare informatie die je gelijk toe kan passen in je vervolg trainingen. Hierdoor train je gerichter en is de kans op blessures veel minder. 

Een hartslagmeting bestaat uit 2 onderdelen. De standaard nul meting en een stukje vrije training waarin ik met je meekijk. Het stukje vrije training is meestal een normale "zware" training die je thuis doet. Dit kan ook een springtraining zijn. Tevens worden er nog suggesties vanuit mij gedaan indien mogelijk om zoveel mogelijk informatie te krijgen. De gehele hartslagmeting duurt ongeveer een uur. 

WhatsApp Image 2022-10-31 at 14.03.34.jpeg

TARIEVEN

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten. 
 

  • Hartslagmeting
    Een losse hartslagmeting inclusief  uitgebreid verslag.
    Voor reiskosten stuur even een appje. Doordt er routes worden gereden vallen deze lager uit. 

€ 50,-
ODD_6614.jpg
bottom of page