INSTRUCTIE

In mijn lessen staat plezier voorop, maar daarnaast geef ik je ook graag huiswerk mee om zo nog beter te worden! De waarom vind ik zeer belangrijk en leg ik je dan ook graag uit. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, wat voor pony je hebt of noem maar op. Zolang je wilt leren ben je bij mij van harte welkom! Ik heb ervaring t/m Z1 dressuur, Z springen en internationale eventing.

Ik geef zowel dressuur als spring of crosslessen. Ik ben in het bezit van een geldig Orun diploma en het diploma Sportfysiologie bij paarden. Hierdoor kan ik gericht met hartslagmeter lesgeven en trainen, waardoor jij meer inzicht kan krijgen wat je wel en niet goed doet in je training en zo een weloverwogen trainingsschema te maken. Alle lessen zijn geheel op eigen risico.

zonder%20logo!_edited.jpg

Ik kom op dit moment alleen op locatie. Regelmatig organiseer ik crosslessen op een crossterrein. Wil je hiervan meer informatie? Volg me dan vooral even op Facebook voor de meest actuele informatie!

Zoekt u voor uw manege of club nog een goede allround instructrice, dan kunt u ook vrijblijvend met mij contact opnemen. Eventueel uurtarief kan worden besproken. 

CROSSLESSEN

Voor de crosslessen geldt dat ik regelmatig te vinden ben op verschillende terreinen. Wil je je opgeven voor een crossles? De meest recente data's staan op Facebook of neem een kijkje hiernaast. 

Als je nog geen ervaring hebt met crossen is dat geen probleem. Enige springervaring is wel vereist. Tijdens de lessen is het verplicht om een cap, bodyprotector en goede beenbescherming te dragen.

Afmelden kan kosteloos tot 24 uur van te voren, daarna wordt er 50% in rekening gebracht.

Je aanmelden voor een bepaalde datum? Stuur dan een mailtje met onderstaand ingevuld lijstje naar: soofshorseriding@gmail.com

- Lesdata
- Je naam
- Paard / pony + categorie
- Niveau
- Eventuele opmerkingen
- Email
- Telefoonnummer

DATUMS CROSSLESSEN

springfoto_edited.jpg
DSC_6892.jpg

DRESSUUR & SPRINGLESSEN

Iedereen & elk niveau is welkom

Binnen een straal van 10 km vanaf Bolsward geen reiskosten

Daarbuiten geldt € 0,19,- per kilometer​

CROSSLESSEN

Iedereen & elk niveau is welkom, ook zonder crosservaring!

Cap, bodyprotector en goede beenbescherming is verplicht

 • Half uur (privé) les

 • 1 uur (privé) les

Voor een afspraak neem contact op!

 • Groepsles 1 uur 
  met max 3-4 personen

 • Kleine groep 1 uur
  met 2 personen

 • Half uur privéles

 • 1 uur privéles
   

 • Facebook - Black Circle
 • YouTube - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now