top of page

Algemene Voorwaarden

Wanneer je bij Soofshorseriding een les of training inplant ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden. Lees deze dan ook goed door! Heb je na het lezen vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met mij op.
Soofshorseriding kan zonder waarschuwing correcties en veranderingen aanbrengen in deze voorwaarden. 

Eigen risico

Het afnemen van lessen en trainingen geschiedt geheel op eigen risico. 

Cap verplicht

Tijdens de lessen en trainingen is het verplicht om een goedgekeurde veiligheidscap te dragen en geschikt schoeisel. Soofshorseriding is niet aansprakelijk voor het niet naleven van deze regel.

Bodyprotector

Tijdens de crosslessen is het verplicht om een bodyprotector te dragen. Lang haar dient te worden opgestoken in een knotje. Soofshorseriding is niet aansprakelijk voor het niet naleven van deze regel.

Annuleren dressuur en springlessen

Lessen dienen voor 09.30 s'ochtends afgemeld te worden. Anders wordt de gehele les in rekening gebracht inclusief de reiskosten. 

Annuleren crosslessen en clinics

Lessen dienen 24 uur van te voren afgemeld te worden. Anders wordt er 50% van de les in rekening gebracht. 

Annuleren springlessen Steenwijk

Lessen dienen de zondag ervoor voor 16.00 afgemeld te worden. Anders wordt de gehele les in rekening gebracht. 

Annuleren

Soofshorseriding heeft ten alle tijde het recht om lessen en clinics te annuleren. Wanneer Soofshorseriding tijdens een les een pony/paard en/of ruiter niet fysiek of mentaal geschikt vindt om deel te nemen aan een les, is Soofshorseriding gerechtigd om deze combinatie uit de les te zetten. Denk hier bijvoorbeeld aan een kreupele pony. 

Gegevens

Bij het afnemen van lessen ontvangt Soofshorseriding graag vooraf je gegevens (naam en adres). Wanneer deze niet aanwezig zijn is Soofshorseriding gerechtigd om de les af te melden. 

Weersom -standigheden

Bij regen of een natte bak gaan de lessen gewoon door! Annueleren gaat volgens de bovengenoemde regeling. Bij code oranje en rood wordt de les kosteloos geannuleerd. Wanneer de temperaturen boven de 29 graden uitkomen op het moment van rijden is het toegestaan de les kosteloos te annuleren. 

Betaling

Tikkies en facturen dienen binnen 14 dagen betaald te worden. Na 14 dagen wordt er éénmalig een herinnering gestuurd. Deze herinnering dient ook binnen 14 dagen betaald te worden. Is er dan nog niet betaald? Dan is Soofshorseriding gerechtigd om administratie kosten van €15 te rekenen en de wettelijke rente. Wordt er dan nog niet betaald binnen de gestelde betalingstermijn dan komen er gerechtelijke vervolg stappen.

bottom of page