top of page

SOOF'S EVENTING PLAN

Het Soof's Eventing Plan bestaat sinds 2022. Hierbij bied ik jou het gehele jaar begeleiding voor en tijdens de eventingwedstrijden. Zo kan je nog beter worden en genieten van deze geweldige sport!

Wat houdt het in?
Met een klein clubje gaan we gerichter trainen in de eventing. Doelbewust en met elkaar. Geschikt voor mensen die al eventing rijden en naar een hoger niveau willen als ook voor mensen die (net) beginnen met eventing en daar een jaar lang gehele begeleiding bij willen hebben. Het belangrijkste is dat je wilt leren en dat op een leuke en gezellige manier met elkaar te kunnen doen. 

Vanaf februari t/m oktober staan er lessen en begeleidingsmomenten gepland. Hierbij is rekening gehouden met de eventing kalender. Lessen worden gegeven in kleine clubjes en voornamelijk in Noord en Midden Nederland. 

17956730128659213.webp
17893622672516833.webp

HET PAKKET

Wat krijg je allemaal als je lid wordt van het Soof's Eventing Plan?

  • De startavond waarin we elkaar ontmoeten, je alles kunt vragen, we doelen bespreken en een wedstrijdplanning eventueel maken.

  • 7 crosslessen verdeeld over februari t/m oktober (max 2 a 3 personen per les). Lessen zijn in Noord en Midden Nederland. 

  • Een speciale verlichte zit training om eens te kijken hoe jou balans is!

  • 3 wedstrijden waar ik jou volop begeleid verdeeld over het hele jaar (Oudkarspel Clusius, Dijkgatbos & Ronostrand).

  • Een 0 meting met hartslagmeter op de galoppeerbaan. Hierin meten we hoe fit je paard is. Maken we een trainingsschema en leer je ook meer over de trainingsleer.

  • Voor de zomer een bbq om gezellig met elkaar te zitten en te kletsen.

  • Afsluitende buitenrit. Einde van het seizoen hebben we nog een afsluitend moment voor de liefhebber met een buitenrit.

 

Voor het jaar 2023 zitten we geheel vol! Aanmelden voor 2024 kan vanaf 1 November 2023. We hebben voor maximaal 12 mensen plek.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je je graag opgeven? Of wil je graag nog meer informatie? Stuur mij dan een appje!

bottom of page